OVER ONS

voetbalgroningen OVER ONS

 

Voetbal Groningen, een magazine en zoveel meer!

 
Voetbal Groningen is een magazine dat tienmaal per jaar uitkomt, met de eerste editie in maart 2021. Binnen én buiten de provincie kunnen we inmiddels op de nodige aandacht en complimenten rekenen. We zoomen in op het voetbal in de provincie, in de breedste zin van het woord. We schrijven net zo makkelijk over FC Groningen als over amateurclubs, zowel bij de mannen als vrouwen. Van de hoogste regionen tot en met de kelderklasse, op het veld en in de zaal. Alles komt aan bod. 
 
We hebben prachtige interviews gehad met onder meer Hans Nijland, Theo ten Caat, Quinn Mekel en Celine Agema. We spreken (oud-)voetballers, trainers, topscoorders, culthelden, vrijwilligers en bestuursleden. We creëren omvangrijke clubreportages en bezoeken zowel beladen derby’s als de meest idyllische sportparken, in alle hoeken van de provincie.
 
Voetbalverhalen en fotografie gaan bij ons hand in hand. Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Daarnaast werken we met een aantal vaste rubrieken, zoals 'het DNA van...', Verdwenen voetbalclub, Over de grens, Cultteam en De wedstrijd van toen. En hebben we met Dick Heuvelman, Jack Suiveer en Piet van Dijken bekende namen uit de regio die elkaar afwisselen als columnist.
 
Voetbal Groningen is tevens als platform te zien, waarbij we clubs, spelers, supporters en het bedrijfsleven bij elkaar brengen. Dit doen we bijvoorbeeld door voetbaldagen of clubacties te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jos Miedema via 06-15262182 of info@voetbalgroningen.nl.
 
Abonnee worden of een los magazine bestellen? Dit kan heel simpel via www.voetbalgroningen.nl/bestel
 
We zijn op social media te volgen via Instagram, Facebook & Twitter!
 

 

'Voetbal Groningen is een ode aan de Groningse voetbalcultuur'